• De inschrijving is geopend

    Wij zijn voornemens om op 2, 16 en 30 november 2018 de 43e Opsterlandse WAMPEX te organiseren. De inschrijving is geopend. Alle deelnemers aan de 2017-uitvoering hebben automatisch bericht gekregen.

    Heb je een MICROSOFT ACCOUNT?
    Geef dan een ander mailadres door, want dan kunnen we je niet bereiken via de mail.

Bedankt Autobedrijf Wagenaar Ureterp

Ter ere van het 10 jarig sponsorschap is vandaag een oorkonde 

aangeboden aan Autobedrijf Wagenaar in Ureterp. Sinds 2006 stelt het bedrijf een Suzuki Samurai beschikbaar aan de organisatie. Ook worden regelmatig voertuigen en een aanhanger beschikbaar gesteld aan de bouwgroep van de WAMPEX. Bovendien wordt regelmatig bijzonder vervoer verzorgd van grote vlotten en attributen.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.