• De inschrijving is geopend

    Wij zijn voornemens om op 2, 16 en 30 november 2018 de 43e Opsterlandse WAMPEX te organiseren. De inschrijving is geopend. Alle deelnemers aan de 2017-uitvoering hebben automatisch bericht gekregen.

    Heb je een MICROSOFT ACCOUNT?
    Geef dan een ander mailadres door, want dan kunnen we je niet bereiken via de mail.

Over WAMPEX 2018…

Het ziet er naar uit dat we de 2018-uitvoering – op een paar honderd meter na – binnen de Opsterlandse grenzen gaan houden. Begin dit jaar is een concept route opgetekend en zijn afspraken gemaakt met de start/finishlocatie. Momenteel zijn we de bos- en landeigenaren aan het bezoeken om hen te vragen of ze willen meewerken. Deze fase is grotendeels afgerond.Tot nu toe werkt iedereen mee. Ook aan de route wordt al gewerkt. Zodra alle toestemmingen zijn verkregen, kunnen we daar vol mee aan de gang.

 

 

 

 

Een kleine impressie van de voorbereidingen staat op YouTube:

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.