Loopclub Burgum wint WAMPEX II

WAMPEX II is gewonnen door Loopclub Burgum met een eindtijd van 7:27uur. Tweede werden de Isala Radio-actiefjes I uit Zwolle met een eindtijd van 7:53uur. Beide toppers hadden een perfecte letter/stempelkaart. De Vrolijke Strijders uit Leiden maken de top 3 compleet met een resultaat van 8:02uur. Zij misten 1 letter.
IMG_8819-15PCT

In totaal deden 588 personen mee in 102 teams. 24 Teams kozen bij deze editie voor de korte route van ca. 21 km. De organisatie wijt dit mede aan de zware omstandigheden in het terrein. De snelste looptijd (lange route, incl. alle posten) was van Wat der ek Bard uit Lippenhuizen: 7:20uur. Sepsis uit Zuidbroek is met 13:59uur het langst onderweg geweest. De laatst binnengekomen groep was Outdoor & Adventure uit Wageningen. Zij kwamen om 8:47uur aan de finish. De Leusdense Nachtbrakers I hebben de korte variant het snelst volbracht. Zij deden dat in 7:06uur.

Klik HIER voor de volledige uitslag.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.