WAMPEX III gewonnen door Survivalteam.nl

WAMPEX III – 2015 is gewonnen door Survivalteam.nl uit Nijverdal met een eindtijd van 6:18uur. Ze hadden de snelste looptijd: 5:33uur. De bijtelling ontstond door het aannemen van de Narnia-stempel, het weigeren de “Ausweiss” te laten stempelen in Nouvion en het missen van een letter. Tweede werden Regiment Pioniers uit Arnhem met een tijd van 7:38u. De top drie wordt compleet gemaakt door de Sjonnies uit Assen met een eindtijd van 7:51uur. Het team ‘Geen berg te hoog’ uit Groningen was bij deze editie het enige met een perfecte letter/stempelkaart. 33 Teams kozen bij deze editie voor de korte variant. 46 Teams haalden de Narnia-stempel. Met 11:48uur is Fysiotherapie Oosterwolde het langst onderweg geweest. De laatst binnengekomen groep was Brandaris II uit Alphen a/d Rijn, om 8:47uur zaterdagmorgen.

Op 11 december gingen in totaal 583 deelnemers van start in 105 teams.

Aan de start van de 40e WAMPEX verschenen over 3 avonden 1624 deelnemers in 288 teams.

Download HIER de complete uitslag van 11 december.

IMG_9140-15pct

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.