Nieuwe WAMPEX-bestuurders

In Maart 2016 is het bestuur van Stichting Wampex Nederland uitgebreid met Jacob de Vries uit Bakkeveen en Martie van der Veer uit Haulerwijk. Jaap van der Vegte is afgetreden wegens andere bezigheden. De groter wordende vrijwilligersgroep rechtvaardigt een wat ruimer bestuur, daarom is het bestuur op zoek gegaan naar twee nieuwe bestuursleden. Jacob werkt al jaren mee als Nieuwe WAMPEX bestuurdersproefloper, op post en is de laatste jaren regelmatig actief op diverse thema routes. Naast werk en WAMPEX is Jacob actief in de toneelwereld en is hij betrokken bij de organisatie van wandeltochten in de regio Bakkeveen. Martie werkt al jaren mee op posten, start, finish en ook achter de schermen op bijvoorbeeld de vouwavonden en bij het bezorgen van attenties bij de meewerkende eigenaren. We wensen hen beide veel succes.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.