Taxi Moll 20 jaar WAMPEX-Bezembus

Gorredijk – oktober 2011: Sinds 1992 stelt Taxi Moll jaarlijks een taxibus beschikbaar voor de WAMPEX. Dit jaar doet het bedrijf dat voor de 20e keer. Voldoende reden voor het WAMPEX-bestuur om hier even bij stil te staan. Jaarlijks maken div…erse uitvallers dankbaar gebruik van de taxi en daarmee heeft Taxi Moll zich onmisbaar gemaakt bij de WAMPEX. De eerste 15 jaar werd de taxi bestuurd door Thys de Jong uit Lippenhuizen. Hij werd in 2006 opgevolgd door Douwe en Theo Wagenaar uit Ureterp. op 28 oktober, 18 november en 9 december staat de taxi / bezembus weer paraat bij de 36e uitvoering van de WAMPEX. Deze keer blijft de bus binnen de gemeentegrenzen. De WAMPEX wordt namelijk dit jaar gehouden ín Opsterland.

Taxi Moll 20 jaar WAMPEX bezembus

Op de foto vlnr: Douwe Wagenaar, Jint Martijn van der Galiën, Hendrik Jan Kiers, Anne Brouwer en Theo Wagenaar

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.