WAMPEX wint GOUDEN TURF 2011

Wampex Opsterland heeft de 3e Gouden Turf gewonnen: de publieksprijs voor Opsterlandse vrijwilligersorganisatie van het jaar, georganiseerd door raadsfractie OpsterLanders. Wampex organiseert nachtelijke en uitdagende wandeltochten in het najaar. Zo’n 1200 deelnemers doen jaarlijks mee. De huidige groep vrijwilligers bestaat uit 40 personen. De wisseltrofee werd vanmiddag in Hemrik uitgereikt door de winnaars van de vorige keer: de himmelploech uit Bakkeveen.

Reactie van het bestuur van Wampex: “Wij vinden deze hoofdprijs een enorme opsteker en waardering voor onze groep vrijwilligers die toch altijd maar weer klaar staan als er een avondlijke tocht wordt georganiseerd.”

WAMPEX wint Gouden Turf 2011

Op de foto vlnr: Sape van der Wal, Anne Brouwer (bestuurslid), Jantsje van der Wier (penningmeester) en Thys de Jong.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.