Wilgenweard wint WAMPEX 2016

Het team Wilgenweard uit Nijverdal is winnaar geworden van de Opsterlandse WAMPEX 2016. Zij wonnen ook de twee voorgaande jaren. Daarmee krijgen zij de Autobedrijf Wagenaar Wisselbokaal definitief in bezit. Wilgenweard had met 4:51u net niet de snelste looptijd neergezet maar wel alle letters onderweg verzameld.  Survivalteam.nl, eveneens uit Nijverdal had de snelste looptijd, 4:47uur. Zij misten evenwel 2 letters waardoor hun eindtijd uitkomt op 5:17uur. Derde is de groep Terractief I uit Groningen. Zij hebben een eindtijd van 5:56uur.

Het team Saluto uit Sebaldeburen is met een looptijd van 11:21uur het langst onderweg geweest. Deze starters hebben echter wel de lange route gelopen en laten toch alle short-cutters achter zich in de klassering. Naast een aantal individuele uitvallers hoefde slechts 1 team de strijd op te geven. Bij post Elleboogsvaart gingen de Natrappers uit Haarlem te water. Van de 86 gestartte teams liepen 13 de korte route.

De volledige uitslag is HIER te vinden.
img_0865-bordermaker

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.