Veni Vidi Vici wint WAMPEX 2017

De groep Veni Vidi Vici uit Drachten is winnaar geworden van WAMPEX 2017.

Met een looptijd van 7:06uur in combinatie met een perfect ingevulde letterkaart voeren zij het eindklassement aan. Tweede werd Quatro Cojones uit Jistrum met verreweg de snelste looptijd van 6:07uur. Door het missen van een post hebben zij een eindresultaat van 7:07uur.

 

De Wâldpyken uit Frieschepalen maken de top drie compleet met een eindtijd van 7:14uur. Vanuit de kantine van SV Marum gingen op 3 november 518 deelnemers van start in 86 teams. Er waren slechts enkele uitvallers. Met een looptijd van 11:08u zijn de Reddertjes uit Haren het langst onderweg geweest. De organisatie kijkt tevreden terug op een goed verlopen eerste editie. De organisatie maakt zich op voor de volgende edities op 17 november en 1 december.
Bekijk hier de hele uitslag.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.