RadioActiefjes I wint WAMPEX II

MARUM – Op 17 november ging de tweede Opsterlandse WAMPEX van 2017 van start vanuit de gezellige kantine van SV Marum. Aan de start verschenen 603 deelnemers in 107 teams. Het team Radio-Actiefjes I uit Zwolle is bij deze editie winnaar geworden met een looptijd van 6:30uur.

Door het missen van één letter op de wedstrijdkaart scoren zij een eindtijd van 6:45uur. Tweede werden De Heeren van het Friesche Woud uit Gorredijk met een eindtijd van 6:56uur. WâldWrotters II uit Ureterp maakt de top drie compleet met een eindtijd van 8:01uur. Door de natte weersomstandigheden in de afgelopen weken was het terrein moeilijker begaanbaar dan bij de eerste editie. Daardoor kozen maar liefst 43 teams voor de ‘korte’ versie van de route: 22km. Naast tientallen individuele uitvallers maakten 5 complete teams gebruik van de bezembus van Taxi Moll uit Gorredijk. Het team ‘Goed begonnen is half gewonnen’ uit Zwolle is met een looptijd van 11:40uur het langst onderweg geweest. Twee overgebleven leden van de groep Woeste Willems uit Alphen aan den Rijn meldden zich om 9:04uur als laatste aan de finish.

De complete uitslag vind je HIER

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.