WAMPEX 2017 afgerond

We hebben WAMPEX 2017 afgerond met diverse opruim-acties. In de laatste WAMPEX-nacht is alles tot en met route 32 uit het terrein gehaald met uitzondering van de grote brug in route 25 en de posten Heijdebroeck en Wijmaheerd.

Afgelopen zaterdag 9 december zijn de laatste zaken ook opgeruimd. Deze week hebben we op Camping de Ikeleane alles schoongespoten en weer in de opslag gebracht. We hebben nu een paar weken rust. Eind januari houden we nog een feestelijke avond voor alle vrijwilligers die zo enthousiast hebben meegewerkt bij de voorbereidingen, de diverse posten en de afbouw van WAMPEX 2017. Inmiddels is WAMPEX 2018 in de maak. De eerste verkenningen vinden inmiddels plaats, alsook overleg met gebiedsbeheerders. We houden jullie – in beperkte termen – op de hoogte.  😉   De inschrijving voor WAMPEX 2018 wordt naar alle waarschijnlijkheid geopend ergens begin januari. Groepen die in 2017 aan de start verschenen krijgen automatisch bericht. Heb je een microsoft account? Geef dan een ander mail-adres door, anders mis je waarschijnlijk ons bericht!

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.