Generaal Geniaal wint WAMPEX III

Op 1 december is de derde en laatste Opsterlandse WAMPEX van 2017 gehouden. De route van 29km voerde door landerijen en bossages in de omgeving Marum/Opende.  
Het team Generaal Geniaal en zijn Regiment Pioniers uit Arnhem is met een eindtijd van 7:23uur winnaar geworden van de REINDER DE VRIES BOKAAL. Deze eerste prijs is vernoemd naar de onlangs overleden stichter van de Opsterlandse WAMPEX.
Namens de familie van Reinder de hartelijke felicitaties.

Het team DGK I uit Wezep had de snelste looptijd: 6:46uur. Zij misten vier letters waardoor hun eindscore uitkwam op 7:46uur. Derde werd de groep Friese Diaspora uit Amersfoort. Zij startten vrijdagavond als allerlaatste om 23:28uur. Hun eindresultaat was 8:27uur.  In totaal verschenen 658 deelnemers in 111 teams aan de start van deze editie. Het terrein was in de afgelopen periode erg nat geworden. Mede daardoor kozen 51 teams halverwege de route voor de ‘korte’ variant van ca. 22km. De Onderschatjes uit Amsterdam zijn met een looptijd van 12:16uur het langst onderweg geweest. Als laatste meldde Wetterskip Fryslân I uit Leeuwarden zich aan de finish, om 9:07uur. In totaal deden in drie edities 1779 deelnemers in 304 teams mee aan de Opsterlandse WAMPEX 2017.

De complete uitslag van WAMPEX III staat HIER

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.