Kuifje in het Moeras wint WAMPEX 2018

De Opsterlandse WAMPEX 2018 is afgelopen weekend gewonnen door de groep Kuifje in het Moeras uit ‘t Harde. Zij hadden met 5:37u de snelste looptijd. Door het missen van één letter op de wedstrijdkaart is hun eindresultaat 5:52uur. Tweede werd de groep Radio-actiefjes uit Zwolle met een eindtijd van 6:17u. De derde prijs is gewonnen door Snel van Begrip uit Amsterdam met een resultaat van 6:24u. De enige perfecte letterkaart was van de groep Koekiemonsters uit Hallum. Zij werden 22e. Door afmelding van 9 teams gingen maar 80 teams van start bij deze eerste editie. Hiervan vielen 2 groepen uit. Daarnaast vervoerde de bezembus van Taxi Moll een aantal individuele uitvallers naar de finish. De naam Kuifje in het Moeras zal worden gegraveerd op de Autobedrijf Wagenaar Bokaal. De Groep LG Clan uit Bolsward is met een looptijd van 10:11u het langst onderweg geweest. Door de droogte van de afgelopen periode lag het terrein er prachtig bij. De totale lengte van de tocht was 27,2km, uitgezet in de regio Ureterp-Wijnjewoude. 23 Groepen kozen onderweg voor de korte variant van 21,2km. 

De complete uitslag staat HIER

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.