Heeren van het Friesche Woud winnen WAMPEX II

URETERP – De Heeren van het Friesche Woud uit Gorredijk hebben afgelopen vrijdagnacht WAMPEX II gewonnen. Met een looptijd van 6:26uur en één gemiste stempel hebben zij een eindtijd van 06:41u. Tweede werden WâldWrotters II uit Ureterp met een eindresultaat van 6:50u. De groep Tobasco uit Bussum is derde geworden met een eindresultaat van 7:10u. In totaal gingen 580 deelnemers in 103 groepen van start vanuit MFC De Wier. De groepen Nachtmolletjes en Buggly waren de enige met een perfecte letterkaart. De Spaaklopers II uit Gorinchem zijn met een looptijd van 11:19u het langst onderweg geweest. De laatst binnengekomen groep Veni Vidi Wampex uit Tjalleberd arriveerde zaterdagochtend om 8:23uur aan de finish. 

De complete uitslag vind je HIER

De groepsfoto’s staan HIER

Foto: Jan Kuipers Fotografie

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.