Reinder de Vries bokaal naar Borne: Survivalteam wint WAMPEX III

Vrijdag 30 november is bij de derde Opsterlandse WAMPEX 2018 gestreden om de Reinder de Vries bokaal. Deze is gewonnen door Survivalteam.nl uit Borne. Met een zeer snelle looptijd van slechts 4:26u en één gemiste letter scoorden zij een eindresultaat van 4:41u. De Seis Cojones uit Jistrum werden tweede met een eindtijd van 5:38uur met drie gemiste letters. De derde plaats is behaald door de Sjonnies uit Assen, met een perfecte letterkaart en een eindresultaat van 6:28uur. Aan deze derde editie deden 608 deelnemers mee in 112 teams. Daarvan liepen 32 de verkorte versie van ruim 21km. De groep Eerste Onderaan is met 11:30uur het langst onderweg geweest. De laatst binnengekomen groep meldde zich al om 7:36u in MFC De Wier.

 

Klik HIER voor de complete uitslag

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.