Online inschrijfformulier

Je kunt je op deze pagina inschrijven voor de komende WAMPEX.
Lukt het invullen van dit formulier niet download dan de Word of PDF versie en scan en mail deze naar inschrijving@wampex.nl 

We zijn voornemens de 47e Opsterlandse WAMPEX te organiseren op
– 8 november 2024
– 22 november 2024 en
– 6 december 2024.

Het inschrijfgeld bedraagt € 125,00  voor een groep van 4 of 5 personen.

Een team van 6 personen kost € 145,00
Een team van 7 personen kost € 165,00
Een team van 8 personen kost € 185,00

Het startgeld moet worden overgemaakt op rekeningnummer NL51RABO0309003210 tnv. St. Wampex Nederland onder vermelding van je teamnaam.
Graag één betaling per team. Voor meer info over de betaling klik hier.

Deelname mogelijk vanaf 16 jaar. Deelnemers van 15 jaar worden ook toegelaten, mits onder begeleiding van een volwassene.

Honden worden niet toegelaten in verband met de mogelijke verspreiding van de bacterie Neospora Caninum in de weilanden op de route.
Drugsgebruik is niet toegestaan.
Er mag onderweg geen overbodig lawaai worden gemaakt.
Het gebruik van muziekapparatuur is verboden.
Bij overtreding van bepalingen uit het reglement kan de organisatie je groep op elk moment uitsluiten van verdere deelname zonder teruggave van de inleg.  

BELANGRIJK: Als je eenmaal bent ingeschreven is er geen weg terug. Bij afmelding kan geen aanspraak worden gemaakt op restitutie van het betaalde deelnemersgeld. Je mag wel andere deelnemers in je plaats laten meedoen. Omboeken naar een andere avond kan alleen op basis van beschikbaarheid.

====================

TEAMGEGEVENS
Je mag vrij kiezen uit de drie data. Ga je voor de wisselbokaal, dan zul je op de eerste avond moeten deelnemen. NB: de verplichting om met rood of groen licht te lopen blijft! Lees er meer over op onze website. NB: 8 NOVEMBER IS INMIDDELS VOLGEBOEKT!
Vul hieronder je gewenste starttijd in. We proberen hier rekening mee te houden maar starttijden worden uitgegeven op basis van beschikbaarheid.
Snelle groepen mogen niet voor 20u starten!
Dit heeft te maken met de openingstijden van de posten op de route. Deze worden bepaald aan de hand van een gemiddelde looptijd. Tijdverlies door te vroeg starten (bijvoorbeeld bij posten die nog niet open of nog niet klaar zijn) wordt niet gecompenseerd voor de uitslag.
NB: Start je laat en verlies je veel tijd onderweg door pauzes of dwalingen, dan loop je de kans dat je de 'korte' routevariant moet lopen. Als je onderweg zoveel tijd verliest dat je niet meer voor sluiting van de WAMPEX aan de finish kunt komen, dan halen we je op met de bezembus. De sluitingstijd van de WAMPEX wordt bepaald aan de hand van de starttijd van de laatst gestarte groep.
GEGEVENS CONTACTPERSOON
Via de mail zenden we je zo nu en dan informatie over de aanstaande WAMPEX. Ook zullen we je na de WAMPEX herinneren aan de nieuwe inschrijving.
Je ontvangt van ons geen periodieke nieuwsbrieven.
Vul hieronder het mobiele telefoonnummer in waarop je tijdens de WAMPEX bereikbaar bent. De organisatie zal dit nummer gebruiken als je groep niet meer kan worden getraceerd.
TEAMLEDEN (vul ook jezelf in, als je meedoet)
ONDERTEKENEN EN AKKOORDVERKLARING

Het tarief bedraagt € 125,- voor een groep van 4 of 5 personen.
Grotere groepen betalen € 20,- per persoon bij, tot max. 8 personen. Kijk voor meer informatie op de pagina 'Betalen'.
Per team graag één betaling op bankrekening NL51RABO0309003210 t.n.v. Stichting Wampex Nederland.
U wordt pas ingeschreven als de betaling bij ons binnen is. Vermeld als omschrijving de teamnaam.

U kunt ook later nog extra personen opgeven via de bank. Vermeld ook hierbij uw teamnaam en ‘extra deelnemers’.
Ook bij de start van de WAMPEX kunt u uw team nog aanvullen tot max. 8 personen. Aan de starttafel betaalt u contant € 25,-- pp.

Geen restitutie: Als u na inschrijving afziet van deelname, dan vindt geen restitutie plaats. U mag wel anderen in uw plaats laten meedoen.

!! BELANGRIJK !!
De naam WAMPEX staat voor Weekend AMPhibious EXpedition: weiland, bos, heide, water en veel kompaswerk. Geplaveide wegen worden gemeden, onbegaanbaar terrein moet ’s nachts worden bedwongen, over watergangen liggen drijfbruggen of balken en soms is een kompas het enige houvast. Dát en meer onderscheidt de WAMPEX van een gewone wandeling.

Hoewel de organisatie risico’s op ongevallen probeert te vermijden is er altijd de kans dat er iets fout gaat.
Echter, de organisatie kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor verlies van goederen, schade aan goederen of enige vorm van lichamelijk letsel, op welke manier dan ook ontstaan.
HET REGLEMENT VAN STICHTING WAMPEX NEDERLAND IS VAN TOEPASSING.
Bij de start van de WAMPEX dient elke deelnemer de zg. Verklaring Aanvaarding Eigen Risico te ondertekenen.

U kunt akkoord gaan met bovenstaande door het formulier te ondertekenen met uw volledige naam:

====================

Inzake privacy regelgeving:
Stichting Wampex Nederland legt de ingevulde gegevens vast om met je te kunnen communiceren over deelname aan ons evenement. Voorts zullen wij je jaarlijks een uitnodiging sturen voor de volgende uitvoeringen tot het moment dat jij je uitschrijft. Uitschrijven kan door het aanklikken van een link onderaan een mailing of door een e-mail te sturen naar inschrijving@wampex.nl  
Stichting Wampex Nederland verstrekt geen gegevens aan derden.
Voor meer informatie, lees onze privacy policy

Reacties zijn gesloten.