Online inschrijfformulier

Je kunt je op deze pagina inschrijven voor de komende WAMPEX.
Lukt het invullen van dit formulier niet download dan de Word of PDF versie en scan en mail deze naar inschrijving@wampex.nl 

We zijn voornemens de resterende edities van de 2021-uitvoering van de Opsterlandse WAMPEX te organiseren op
– 11 november 2022
– 25 november 2022 en
– 9 december 2022.

NB: Ben je al ingeschreven voor de 2021/2022 uitvoering?
        Geef je dan niet nog een keer op.

Het inschrijfgeld bedraagt € 107,50  voor een groep van 4 of 5 personen.

Een team van 6 personen kost € 125,00
Een team van 7 personen kost € 142,50
Een team van 8 personen kost € 160,00

Het startgeld moet worden overgemaakt op rekeningnummer NL51RABO0309003210 tnv. St. Wampex Nederland onder vermelding van je teamnaam.
Graag één betaling per team. Voor meer info over de betaling klik hier.

Deelname mogelijk vanaf 16 jaar. Deelnemers van 15 jaar worden ook toegelaten, mits onder begeleiding van een volwassene.

Honden worden niet toegelaten in verband met de mogelijke verspreiding van de bacterie Neospora Caninum in de weilanden op de route.
Drugsgebruik is niet toegestaan.
Er mag onderweg geen overbodig lawaai worden gemaakt. Derhalve is het gebruik van muziekapparatuur verboden.
Bij overtreding van bepalingen uit het reglement kan de organisatie uw groep op elk moment uitsluiten van verdere deelname.  

BELANGRIJK: Als je eenmaal bent ingeschreven is er geen weg terug. Bij afmelding kan geen aanspraak worden gemaakt op restitutie van het betaalde deelnemersgeld. Je mag wel andere deelnemers in je plaats laten meedoen. Omboeken naar een andere avond kan alleen op basis van beschikbaarheid.

====================

TEAM GEGEVENS
NB: Wij moeten ons aan de Corona-maatregelen houden. Raadpleeg de websites van de overheid als je precies wilt weten wat de actuele maatregelen zijn.
Vul hieronder uw gewenste starttijd in. We proberen hier rekening mee te houden maar starttijden worden uitgegeven op basis van beschikbaarheid.
Snelle groepen mogen niet voor 20u starten!
Dit heeft te maken met de openingstijden van de posten op de route. Deze worden bepaald aan de hand van een gemiddelde looptijd. Tijdverlies door te vroeg starten (bijvoorbeeld bij posten die nog niet open of nog niet klaar zijn) wordt niet gecompenseerd voor de uitslag.
NB: Start je laat en verlies je veel tijd onderweg door bijvoorbeeld pauzes of dwalingen, dan loop je de kans dat je de 'korte' routevariant moet lopen. Als je onderweg zoveel tijd verliest dat je niet meer voor sluiting van de WAMPEX aan de finish kunt komen, dan halen we je op met de bezembus. De sluitingstijd van de WAMPEX wordt bepaald aan de hand van de starttijd van de laatst gestarte groep.
GEGEVENS CONTACTPERSOON
Via de mail zenden we je zo nu en dan informatie over de aanstaande WAMPEX. Ook zullen we je na de WAMPEX herinneren aan de nieuwe inschrijving.
Je ontvangt van ons geen periodieke nieuwsbrieven.
Vul hieronder het mobiele telefoonnummer in waarop je tijdens de WAMPEX bereikbaar bent. De organisatie zal dit nummer gebruiken als uw groep niet meer kan worden getraceerd.
TEAMLEDEN (vul ook u zelf in, als u meedoet)
ONDERTEKENEN EN AKKOORDVERKLARING

Het tarief bedraagt € 107,50 voor een groep van 4 of 5 personen.
Grotere groepen betalen € 17,50 per persoon bij, tot max. 8 personen. Kijk voor meer informatie op de pagina 'Betalen'.
Per team graag één betaling op bankrekening NL51RABO0309003210 t.n.v. Stichting Wampex Nederland.
U wordt pas ingeschreven als de betaling bij ons binnen is. Vermeld als omschrijving de teamnaam.

U kunt ook later nog extra personen opgeven via de bank. Vermeld ook hierbij uw teamnaam en ‘extra deelnemers’.
Ook bij de start van de WAMPEX kunt u uw team nog aanvullen tot max. 8 personen. Aan de starttafel betaalt u contant € 20,-- pp.

Geen restitutie: Als u na inschrijving afziet van deelname, dan vindt geen restitutie plaats. U mag wel anderen in uw plaats laten meedoen.

!! BELANGRIJK !!
De naam WAMPEX staat voor Weekend AMPhibious EXpedition: weiland, bos, heide, water en veel kompaswerk. Geplaveide wegen worden gemeden, onbegaanbaar terrein moet ’s nachts worden bedwongen, over watergangen liggen drijfbruggen of balken en soms is een kompas het enige houvast. Dát en meer onderscheidt de WAMPEX van een gewone wandeling.

Hoewel de organisatie risico’s op ongevallen probeert te vermijden is er altijd de kans dat er iets fout gaat.
Echter, de organisatie kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor verlies van goederen, schade aan goederen of enige vorm van lichamelijk letsel, op welke manier dan ook ontstaan.
HET REGLEMENT VAN STICHTING WAMPEX NEDERLAND IS VAN TOEPASSING.
Bij de start van de WAMPEX dient elke deelnemer de zg. Verklaring Aanvaarding Eigen Risico te ondertekenen.

U kunt akkoord gaan met bovenstaande door het formulier te ondertekenen met uw volledige naam:

====================

Inzake privacy regelgeving:
Stichting Wampex Nederland legt de ingevulde gegevens vast om te kunnen communiceren met u over deelname aan ons evenement. Voorts zullen wij u jaarlijks een uitnodiging sturen voor de volgende uitvoeringen tot het moment dat u zich uitschrijft. Uitschrijven kan door het aanklikken van een link onderaan een mailing of door een e-mail te sturen naar inschrijving@wampex.nl  
Stichting Wampex Nederland verstrekt geen gegevens aan derden.
Voor meer informatie, lees onze privacy policy

Reacties zijn gesloten.