Vacatures

We hebben een grote groep vrijwilligers waar we een beroep op kunnen doen.
Toch blijven we voortdurend op zoek naar nieuwe vrijwilligers op verschillende terreinen. Het is voor ons het handigst als je woonachtig bent in de regio Drachten / Bakkeveen (+ ca 15km).

 

Route maken en onderhoud

We zijn op zoek naar aanvulling voor onze route-ploeg. Deze groep schroeft enkele weken voor de eerste WAMPEX alle route-aanwijzingen in het veld. Ook moeten diverse afrasteringen tijdelijk naar beneden worden gezet. Een aantal hiervan mag pas op de vrijdagen naar beneden worden gezet en meteen ná de WAMPEX weer worden hersteld. Er is dus ook op de WAMPEX-vrijdagen overdag veel te doen op de route en ook ’s nachts.
Tussen de WAMPEX-en door moeten de routes worden gecontroleerd op gebreken en veranderingen in gewas of vee. Het is een pré als je een ervaren ex-deelnemer bent.

 

 

Op- en afbouw-ers / klussers

We zijn voortdurend op zoek naar mensen die de diverse opdrachten / bruggen / decors of andere bijzondere attributen in elkaar willen knutselen of op de WAMPEX-vrijdagen overdag mee willen helpen met opbouwen van de diverse wateropdrachten. De meeste hiervan moeten ’s nachts tussen 23uur en 7u ’s ochtends weer worden opgeruimd. We hebben een dag- en een nachtploeg. Sommigen van de groep werken een heel etmaal mee.

 

 

Heb je belangstelling om ons te helpen, mail dan wat je wilt en wat je kunt naar info@wampex.nl 

Hoe ziet een WAMPEX-seizoen er uit?

Enige weken voorafgaand aan de eerste WAMPEX komen we samen bij Camping De Ikeleane om de wateropdrachten van dat jaar te bespreken. In verschillende groepjes gaan we daar dan mee aan de slag. Vlak voor de WAMPEX moeten alle route-aanwijzingen in het terrein worden gehangen.

Ook op de WAMPEX-vrijdagen (overdag) kunnen we hulp gebruiken. De meeste posten bouwen we overdag op. Touwen spannen, vlotten te water laten, touwbruggen opspannen, knipperlichten plaatsen etc. etc.

 

 

 

 

 

 

Natuurlijk moeten alle opstellingen gedurende de nacht zo nu en dan worden hersteld of opgespannen. Als de posten sluiten, moeten de vaartuigen en bruggen weer uit het terrein worden gehaald.

 

 

 

 

 

 

Tussen de werkzaamheden door maken we het gezellig op de start-finish locatie.

Als het je leuk lijkt om deel uit te maken van ons team, meld je dan aan via info@wampex.nl. Vraag gerust meer informatie.

Het is wel handig als je in de regio Drachten – Bakkeveen – Beetsterzwaag woonachtig bent.

 

 

Reacties zijn gesloten.