Inschrijven

Je kunt je per groep van 4 tot 8 personen aanmelden. Je kunt gebruik maken van het online opgaveformulier.

Je kunt onderaan het online inschrijfformulier ook een Word of PDF versie van het formulier vinden.  De minimale leeftijd voor deelname is 16 jaar. Deelnemers van 15 jaar worden toegelaten onder begeleiding van een volwassene.

NB: Alle deelnemers moeten bij de start de Verklaring Aanvaarding Eigen Risico ondertekenen, om ons te vrijwaren van schadeclaims.

Tegelijk met het indienen van je aanmelding dient ook het inschrijfgeld te worden betaald. We kunnen je pas inschrijven als zowel je formulier als je betaling bij ons binnen is.
NB: De minimale inleg bedraagt € 125,00 voor een groep van 4 of 5 personen. Grotere groepen betalen € 20,00 per persoon bij, tot max. 8 personen. Kijk voor alle tarieven op de pagina betalen.
Graag één betaling per team op bankrekening NL51RABO0309003210 ten name van Stichting Wampex Nederland, onder vermelding van de teamnaam.

Je kunt vrij kiezen uit de drie avonden. De wisselbokaal valt echter ten deel aan de winnaar van de eerste avond. Dat is de avond zonder sporen, zonder extra aanwijzingen en zonder kans op voorkennis. Ook kan er een foutje in de route sluipen. Deze worden hersteld voor de tweede en derde avond.

Kies een starttijd die bij je tempo past
Houd bij keuze van een starttijd rekening met de voorbereiding. Ervaren groepen adviseren we tenminste 45min voor de starttijd aanwezig te zijn. Voor nieuwe groepen is dat 1 – 1,5 uur!
Als je voor het eerst meedoet adviseren wij je vroeg te starten: tussen 17:00-19:00u. Als je groep ervaren is en je denkt sneller dan gemiddeld te kunnen lopen, dan mag je niet voor 19:00u starten, omdat anders latere posten op de route niet op tijd open zijn. Tijdverlies of straftijd voor het missen van posten wordt dan niet gecompenseerd.
Snelle groepen mogen niet voor 20:00uur starten.

De startlocatie is op de drie vrijdagen geopend vanaf respectievelijk 15:30u, 15:00u en 14:30u.

BELANGRIJK: Als je eenmaal bent ingeschreven is er geen weg terug.
Bij afmelding kan geen aanspraak worden gemaakt op restitutie van het betaalde deelnemersgeld. Je mag wel andere deelnemers in je plaats laten meedoen. Omboeken naar een andere avond kan op basis van beschikbaarheid.

VerbodenVoorHondenNB: VERBODEN VOOR HONDEN!
In verband met de mogelijke verspreiding van de bacterie Neospora Caninum is het niet toegestaan honden mee te nemen op WAMPEX.
Diverse routes lopen door weilanden en wij moeten ons houden aan de regels die de landeigenaren ons opleggen.

 

 

Reacties zijn gesloten.