2005 – …door Riet Slijfer

Hallo mede-wampexers,

Hier een kort verslagje van ongeveer de eerste helft van de WAMPEX 2005 gelopen op 18 november.

Ik vond het een originele, leuke en enerverende nacht. Wij gingen er voor om hem uit te lopen en de opdrachten te vervullen, niet om een goede tijd neer te zetten. Bij opdracht 2 gingen er al twee van de groep te water. Dus naar de auto, omkleden, kleding ruilen en lenen enz. Na ca. een half uur vervolg opdracht 3 en 4 met goed resultaat. We kwamen weer langs de parkeerplaats. Wat was het geval, onze auto stond daar met alarmlichten aan, alle ramen open, enz. Inbraak? Nee, de autosleutel was ook nat geworden en gaf allemaal valse contacten. Na veel vijven en zessen was de boel eindelijk weer afgesloten en konden we onze weg vervolgen.

Vanaf dit punt ging het weer goed met ons. Het terrein was soms erg nat en zwaar, maar daar waren we goed op getraind. De teken in de groep hadden we goed verdeeld.

Er waren hele leuke routes en originele opdrachten zoals de waterspuit met trechter en het geluid uit de boom. Route 6 en 10 erg leuk.

Het ging allemaal niet snel maar wel naar tevredenheid.

Helaas, net begonnen met route 23, zette ik m’n voet iets scheef, viel en hoorde “krak”. Einde oefening. Noodenveloppe geopend en de organisatie gebeld.

Niets dan lof voor iedereen die z’n hulp bood in wat voor vorm dan ook. Bedankt!

Eindresultaat: gebroken been/enkel op 3 plaatsen en geopereerd. Ik ben er lange tijd mee zoet, maar hoop op volledig herstel, zodat ik weer mee kan doen volgend jaar.

Iedereen nog veel succes op 2 december met het lopen en de organisatie met het organiseren van een nieuwe WAMPEX.

Groetjes,

Riet Slijfer van ‘Groep Riet’

Reacties zijn gesloten.