2005 – Bitflyers

Beste Organisatie, weer ontzettend bedankt voor weer een leuke wampex. Iets zwaarder dan vorig jaar, maar dat maakt het wel leuker.

Op 18 november om 18:45 mochten we starten. Dus om vijf uur in de auto gestapt zodat we lekker op tijd in Bakkeveen zouden zijn. Toen de eerste auto in Bakkeveen was gearriveerd bleek dat de tweede auto in Leek was gestrand. Zij moesten worden opgehaald.

Nu moesten twee personen de videoroute, de pcroute en het bord alleen verwerken.Erg druk dus. De anderen kwamen om half zeven aan en een kwartier later moesten we weg. Gelukkig hadden we de video route nog een keer overgeschreven en hadden hem in tweevoud bij ons zo bleek later.

Tot de vlottenroute hadden we niet veel problemen en werden de routes goed gelopen. Toen kwam de oversteek. Bert, onze meest ervaren loper zou de oversteek even snel maken maar in plaats van de overkant over de vlotten te halen nam hij een mooie duik en ging kopje onder. een half uurtje later had hij zijn natte spullen verruild voor droge kleren en konden we weer verder.

Met het vinden van het bordje NAP hadden we wel wat moeite maar dat kwam meer omdat we het pad volgden dan dat we goed op ons kompas liepen. Bij de chocopost hoorden we nog dat er iemand een gebroken been had opgelopen. Erg vervelend voor hem en zijn ploeggenoten en wij wensen hem of haar veel beterschap toe.

Ook hoorden we hier dat de dames van de chocopost misschien een rustpauze willen inlassen en op zoek zijn naar opvolgers. Voor ons wordt de wampex dus niet meer zoals hij moet zijn wanneer zij er mee ophouden. De worst zullen we dan in het vervolg zelf op moeten eten. Dus dames denk er nog even goed over na.

Na de chocopost kwamen nog een aantal zware routes, maar het grootste deel hadden we toen al gehad. Na zo’n tien en een half uur lopen konden we toch weer terug kijken op een prachtige wampex en volgend jaar doen we zeker weer mee.

De Bitflyers

Reacties zijn gesloten.