2005 – Flying Dutchies

Hallo Wampex organisatie,

Dit jaar voor de vijfde keer alweer ingeschreven, elk jaar zeggen we weer dat het de laatste keer was, maar tot nu toe kunnen wij de verleiding niet weerstaan om ons elk jaar weer te pijnigen in de Friese bossen, en met heel veel lol toch ook wel weer !

Was weer fantastisch georganiseerd door jullie, prima gedaan ! Hoe krijgen jullie het toch elk jaar weer voor elkaar om ons, en veel andereteams, er weer in te laten lopen, verdorie het moet toch niet zo moeilijk zijn om een jaar zonder te dwalen uit te lopen !

Het ging best wel heel lekker, zelfs hebben we een beginnend team op sleeptouw genomen die geen tijd genoeg hadden om alle aanwijzingen te noteren, en zonder video route gaat het echt niet, wij vinden dan ook dat we minstens anderhalf uur nodig hebben om alles in ons op te nemen, maar goed,meelopen met ons moet kunnen, het is geen wedstrijd he.

De uitgang uit het startpunt vinden was geen probleem, we zagen toch nog enkele teams door de voordeur naar buiten gaan, dat moet toch zo langzamerhand wel bekend zijn dat dat bijna nooit zo is !

Meteen naar het zwembad, en daarna de toren in, kompasroute …striproutes …maanstanden route allemaal geen probleem, na post C even lopen zoeken, maar met een beetje geluk toch de goede weg gevonden, de uienroute was ook leuk bedacht, op elke kruising aan alle bomen ruiken hoe verzinnen jullie het !

Toen de klokkenroute, hier gingen we dus de mist in ! dat fietspad kan je natuurlijk ook al eerder kruisen, ook al word dat pas op het eind van de opdracht vermeld !! stom stom stom ! weer ingetrapt dus, maar wij gelukkig niet de enige, eerst lopen zoeken en toen toch maar het zandpad weer opgegaan, gelukkig kwamen we een auto van de organisatie tegen die ons naar de chocopost doorwees, en vertelde dat we vanaf daar de verkorte route konden lopen, choco daar waren we wel aan toe, daar doe je het toch allemaal voor he die chocolademelk met een gebakje !

In een strak tempo door gelopen naar het begin van de bierdoppenroute, dus post F gemist, die ons 3 uur bijtelling opleverde, maar ja het gaat om de lol!

Cocacola doppen zijn geen bierdoppen, gingen we bijna weer de mist in, zal de vermoeidheid wel geweest zijn, dan de elfstedetocht route, goed dat we de uitnodiging goed bestudeerd hadden, en een uitdraai van de elfsteden route hadden meegenomen, en een paar oude friese doorlopers! Wel jammer dat niemand daar iets mee deed, heb meer teams met schaatsen zien sjouwen, wij hadden daar wel wat extra punten voor verwacht! volgens de aanwijzing moest een teamlid de schaatsen onderbinden en klunend meelopen, ik heb dat geen een team zien doen trouwens.

De laatste opdrachten gingen prima, geen probleem meer voor ons, en vermoeid hebben we ons om 7.15 weer afgemeld, en genoten van de erwtensoep! Gelukkig de hele nacht droog weer, een beetje fris maar dat loopt best wel prettig, dat was toch weer netjes geregeld door de organisatie!

Het was weer best pittig dit jaar, zwaarder dan vorig jaar zeker, en er waren nog een hoop teams die laat binnenkwamen, viel ons op. Wij hebben het weer erg naar ons zin gehad, hulde voor de organisatie, en

misschien tot volgend jaar.

Groeten van de ” Flying Dutchies”

Reacties zijn gesloten.