2005 – Nightwalkers

Beste mensen van de Wampex!

Wat een machtig mooi FEEST! Ik was dit jaar voor het eerst mee. Onze Nightwalkers (33) waren niet zo snel. Wat wil je: een groep van zes, waarvan slechts de helft (de drie vrouwen)enige ervaring hadden. De andere helft hield alleen maar op. Met lastige vragen en zo. Bij het begin liepen we al veel vertraging op. De Kentekenplaatjes hadden we zo te pakken, maar voordat we het veld wisten/durfden over te steken, waren we al gepasseerd door tig andere teams.

Daarna een uur verspeeld in het bos vlakbij, terwijl we gewoon het weiland in moesten. Dat moet je toch gewoon weten, voelen, kwestie van ervaring! Voor een beginneling is het echt kicken, om door te krijgen hoe het allemaal in elkaar steekt. Verdorie, wat hebben jullie dit allemaal knap bedacht en uitgepuzzeld! Jammer dat de teams soms op bepaalde plaatsen echt te hoop gingen lopen. Het was hier en daar gewoon druk in het bos. Zoals bij het begin van de damsteemroute en bij post D, de kabelbaan en de zwartgele strikjesroute, Dan ga je op elkaar letten in plaats van op je opdracht.

Oke… team 33 was niet zo snel. We moesten vaak terug om de situatie opnieuw te bekijken. Maar we hebben ons kostelijk vermaakt en veel geleerd! Een puzzel weten op te lossen, een striproute ineens goed zien, wat geeft dat een stoot adrenaline zeg!. Tot aan de Klokroute ging het met ons redelijk soepel. Toen liepen we vast. Meningsverschillen in de groep die we niet meer goed uit konden praten. Het liep tegen half vijf. We waren het snel eens: pak de kortste route terug naar Dundelle!

Vijf uur waren we binnen.

Ik was om zes uur terug in Roden, waar ik woon. Dat was precies 12 uur naar de start van onze groep. Ik heb GENOTEN van A tot Z. Als ik de kans krijg, doe ik volgend jaar zeker weer mee!

BEDANKT!

Andries Kroese

Reacties zijn gesloten.