2005 – Tabasko & Boebqualottas

Afgelopen weekend hebben we weer van je vindingrijkheid kunnen genieten. Zoals je al schreef in de uitnodigingsbrief, weer een aantal “oude vertrouwde routes” waar we toch soms ook weer intrapte. (de Lekkerste Limonade is inderdaad geen Bier), maar ook de nieuwe routes waren werkelijk bijzonder.

Goed van je dat je erop attent maakt dat het handig is dat er tenminste één teamlid niet kleurenblind is. We hebben daadwerkelijk in het team één persoon die echt kleurenblind is, maar de overige zijn dat na een paar uur lopen in het donker bij het licht van een zaklamp kennelijk toch ook behoorlijk.

Gelukkig zijn we er met z’n allen toch uitgekomen.

Ook de attentie van dat goede reukvermogen kwam aardig van pas… zeker als je iemand in je beurt hebt, Ed Landman, die net tot aan z’n middel in een wat “Minderruikende sloot” terecht is gekomen.

De geur van uien is me tot zondagmorgen bijgebleven zeker als je met je neus tegen de betreffende bomen aankwam…. geweldig overigens deze nieuwe route… hoe kom je op het idee!!

V.w.b. de Alvestêdetocht hadden we beter wat later kunnen starten… we hadden het dan schaatsend kunnen doen i.p.v.  lunend…. het ijs was, toen wij er waren, nog net iets te dun.

Ook als heel prettig werd door sommige teamleden van Tabasko en Boebqualottas ervaren dat er op sommige prikkel cq. schrikdraad hekken zo nu en dan wat “Prik” stond… voor de gene die al een beetje aan het insukkelen waren was dit de aangewezen manier om ze er weer “bij” te krijgen, dank hiervoor, zelfs van Dick Scholder, die tijdens een ongelukkige val op een schrikdraad viel (waar wel spanning op stond) en vervolgens niet direct meer kon opstaan. De overig teamleden hebben bij die gelegenheid een behoorlijk aantal, voor hun op dat moment compleet  onbekende kreten, termen en woorden, aan vocabulaire kunnen toevoegen.

Omdat we allemaal van ver komen hebben we bij Kampeerboerderij “Loryan” overnacht, notabene 50 meter bij de laatste post vandaan.

Dit adres is aanbevelens waardig….mochten er nog andre teams de laatste avond gebruik willen maken van een overnachtings plaats. Nogmaals ons aller dank voor deze 30ste editie…..het was voor ons weer een ontzettend leuke en zware dag/nacht door jullie “puike” organisatie.

Tot volgend jaar.

Met vriendelijke groeten

Bas Kooij

Teams: Tabasko en Boebqualottas

Reacties zijn gesloten.