2004 – Reacties

Van K8:
Beste organisatie, Een dikke vette pluim voor jullie! Het was weer een fantastische WAMPEX! Dit was de 2e keer dat we hebben meegedaan. Vorig jaar hebben we hem helaas, zelfs na 11 uur, niet helemaal uitgelopen. We moesten blijkbaar nog wennen aan het soort aanwijzingen. Maar, ondanks dat we maar met 3 dames waren, hebben we hem dit jaar helemaal uitgelopen in zo’n 8 uur. Het was een geweldig leuke tocht, de opdrachten waren erg leuk. Vooral in het oefendorp!! De 4 minuten race! Lachen, (of we moeten het helemaal verkeerd hebben begrepen). Ook de touwbrug was erg leuk, best spannend wanneer je nog nooit iets dergelijks hebt gedaan. Kortom super! Tot volgend jaar, zeker weten! groeten namens K8 (voor deze gelegenheid K3).
Christa Verver.

Van RDW-Pictures:
Allereerst bedankt voor weer een geweldige WAMPEX! Hierbij het verslag van de RDW-PICtures.
Met vriendelijke groet,
Jan Berends.

Van Idols:
(…) Desondanks een mooie Wampex met leuke wateropdrachten. Ga zo door! Het was ‘echt’ Wampex weer! Alleen jammer dat er geen letter stond tussen de 2 torens. Het merendeel van de groepen die wij zagen liepen over de weg ipv exact xxx graden. (…)

Van Kometen:
(…) Helaas hebben wij wel veel tijd verloren bij het missende paaltje. (…) Verder hebben wij weer met veel plezier meegedaan aan de activiteit! Het zat weer leuk in elkaar. O.a. originele route en activiteit in het oefendorp en de krekel route werd door ons gewaardeerd. Helaas hebben we op een paar plaatsen door eigen onoplettendheid lopen klunzen dus volgend jaar gaan we de uitdaging voor verbetering zeker weer aan.
Bedankt voor de organisatie en SUCCES de volgende weekenden!

Van Bitfllyers:
Allereerst bedankt voor weer een hele leuke wampex. Jammer dat er ploegen zijn met zeer onsportief gedrag, maar de overgrote meerderheid waardeerd jullie inspanningen enorm. (…)

Van Triladies:
Bedankt voor (weer) :een zeer geslaagde wampex-editie. Jammer van de incidenten die hebben plaatsgevonden, vooral voor de organisatie. (…) Succes met de 2 andere vrijdagen en tot volgend jaar!

 

Reacties zijn gesloten.