2003 – Reacties

Van Veh-snaar:
Allereerst wil ik u complimenteren met de goede organisatie van deze prachtige puzzel-wandel-survival-tocht. Wat een werk om de route uit te zetten en deze voorts zo goed te beschrijven middels de diverse routes. Voor mij is het de eerste keer dat ik eraan heb deelgenomen. Ik wist niet wat ik ervan moest verwachten. Op basis van een lijst van spullen die ik mee moest nemen bleek achteraf dat ik veel te veel bij me had, waardoor ik de extra kilo’s de hele tocht heb moeten meesjouwen. De volgende keer weet ik beter. Hoewel ik zaterdagmorgen, zaterdagavond en zondagmorgen nog dacht “dit is de eerste en laatste keer”, denk ik er sinds zondagavond alweer wat anders over. Het valt me mee hoe snel een mens herstelt na zo’n zware inspanning. Nu heb ik echter een verzoek. Bij de op twee na laatste post ben ik bij het duwen van het karretje plat voorover in het water gevallen. Dit was voor iedereen een komisch gezicht en ik moest erzelf ook om lachen. Het voordeel was wel, dat ik er weer helemaal tegen kon. Ik zat er op dat moment even helemaal doorheen. Maar na dit “bad” kon ik gewoon weer verder, alsof ik net ging starten. Bij terugkomst in Appelscha waren mijn kleren inmiddels weer opgedroogd. (…)

Van Tabasko en Boebqualottas:
We willen je allemaal weer van harte bedanken voor het in elkaar draaien van zo’n gecompliceerde Wampex. Dat het deze keer voor ons een tikkie moeilijker werd kwam zeker door het uitvallen van een stel “zeer ervaren” figuren door uiteenlopende oorzaken. De een was dood ziek bij het vooruitzicht weer zo’n loodzware tocht te onder nemen, weer andere waren door de grondige training en voorbereidingen door knie enkel en weet ik wat al niet meer gegaan! Na een flitsende start van onze beide teams was het toch rond opdracht 22 een zoekplaatje aan het worden. We liepen op een gegeven moment bierdoppen te zoeken in een gebied waar volgens mij een totaal alcohol verbod gold. (geen bierdop te zien dus) Na nog wat aanmodderen hebben we uiteindelijk na het paddenpad de draad niet meer echt goed kunnen oppakken. We vonden de erwtensoep weer overheerlijk en hebben de nacht doorgebracht in een uitstekend verzorgde manege in Appelscha waar ze de bezoekers ‘s morgens verrassen door Zwarte Pieten op de ontbijttafel te laten dansen tussen de gekookte eieren en warme broodjes.

Van de Flying Dutchies
Langs deze weg willen wij jullie weer bedanken voor een leuke nacht/tocht, we hebben nu voor de derde keer meegdaan en met steeds meer lol, en iedere keer denken wij het spelletje en jullie trucjes door te hebben en iedere keer stinken we weer ergens anders in, moeten we maar beter opletten! Helaas dit jaar door omstandigheden met maar vier personen maar volgend jaar zijn we zeker weer van de partij met vijf of zes man/vrouw! Voor de volgende nachten veel succes voor de ander teams en jullie veel succes met de organisatie! en met mooi weer, wij hadden niet te klagen! (…)

Van de Killing Controllers
Ondanks het feit dat we het ons zelf behoorlijk lastig hebben gemaakt, hebben we als team wel weer genoten van de tocht. De stemming was even wat minder doordat we 2 uur voor nop hebben gelopen en toen maar besloten hebben helemaal terug te lopen naar een controlepost. Vandaar weer de tocht opnieuw geprobeerd en toen met meer succes. (…)

Van Wâldwrotters III
Hij was weer fantastisch lui, goed opgezet, zie al uit naar volgend jaar.
groetjes roland

van Los Ansiosos
Beste mensen, We hebben met ons hele team ontzettend genoten van de Wampex 2003. Het was een prachtige ervaring. Daar willen we jullie bij deze hartelijk voor bedanken.

(…)

Reacties zijn gesloten.