2002 – Reacties

Reactie van E.V.A.

Beste organistoren vd Wampex Na het lezen van het “verslag” van de eerste avond wil ik jullie een groot compliment maken voor het perfect en flexibel organiseren van de afgelopen Wampex. Wij hebben met veel plezier en zonder echte problemen onze weg kunnen vinden door jullie doolhof, al was het terrein wel wat zwaar door de regen (maar dat hoort erbij). Zelfs als er door mist problemen onstonden op de route, werd dit door jullie flexibel opgelost, zodat de tocht doorgang kon vinden. (…) Ik deel jullie frustratie over onsportieve teams en wens jullie en de komende teams van harte toe dat er de komende avonden door de teams op een sportieve manier met “onze” Wampex wordt omgegaan! Keep up the good work!

========================================

Ondanks alle negatieve berichtgeving, heb ik mijn eerste wampex ervaring als zeer geslaagd ervaren. Bedankt en tot volgend jaar. Groeten, Floris van Kesteren (Vlammende Methanen)

===========================================

Ongelofelijk. Wij van de mud/mad squad doen zo’n 5 jaar mee en dit hebben we nog nooit mee gemaakt. Wij komen uit de randstad om lekker in de natuur te lopen zonder winnaars verwachtingen. Gewoon lekker en soms met andere teams met elkaar door de natuur. Dat er dan toch nog deelnemers zijn die dit weten te verpesten is echt ongelofelijk. Ook hier zie je de verloedering van de maatschappij naar boven komen. Treed hard op maar laat je er vooral niet door ontmoedigen. Wij hebben ieder geval weer een prachtige nacht gehad. Bedankt voor organisatie en hopelijk tot volgend jaar. (…) De mad/mud squad

==================================================

Beste organisatie, Afgelopen vrijdag hebben wij voor de tweede keer de wampex gedaan, wij hebben maar een commentaar SCHITTEREND !!, wij hebben genoten en niets gemerkt van enig ongemak, alle lof voor de organisatie dus, en commentaar krijg je altijd meestal door degene die nooit zoiets zullen doen zoals jullie hebben gedaan, trek jullie daar dus maar niets van aan en ga vooral zo door ! Kunnen we alweer inschrijven voor volgend jaar ?? Gr en succes voor de komende nachten De “Flying Dutchies”

====================================================

Hallo, Bedankt voor weer een mooie tocht! Ondanks dat we deze keer de wampex niet uitgelopen hebben (we ondervonden te veel vertraging) vonden we het een leuke, leerzame tocht. We hopen volgend jaar weer mee te doen. Wat rot dat er mensen zijn die menen het voor een ander te moeten verpesten. Laat je niet kisten! Er is veel waardering voor de organisatie, ondanks dat het niet altijd uitgesproken wordt. Groeten, Groep 1.

==================================================

Organisatie, Allereerst complimenten voor de organisatie. Het was een geweldige tocht. Lekker zwaar, veel blubber en mist, gerooide bomen. Wij zijn zelf om 6 uur ‘s morgens uit de wedstrijd gehaald omdat we anders te laat binnen zouden komen. We hadden toen al 10 uur gelopen en genoten. (…) Wij kijken al weer uit naar volgend jaar. Heel veel succes en nogmaals bedankt voor de geweldige tocht en tot volgend jaar!!! Peter Huizinga Namens “amazing recovery”start no 53

==========================================

Reacties zijn gesloten.