2002 – Bytes ‘r 4us

BYTES ‘R 4US BIJT ZICH NIET (WEER) STUK

Voor de tweede keer deden we mee. Ons primaire doel was in ieder geval een klassering in de eindlijst te halen. Vorig jaar heeft o.a. de vector-router ons de das om gedaan. Wel alle posten gehad, maar net na sluitingstijd van de laatste post (de finish) kwamen we binnen. Dit jaar ging het beter, alhoewel de vector-route ons weer het verkeerde bos instuurde.

Memorie 2, een flink uit de kluiten gewassen boomstronk, was dus niet te vinden. De Rustige rabatroute over het kaalgeslagen stuk bos vonden we unaniem het zwaarste stuk. Van boomstam naar boomstam springen in drassige grond was echt niet rustig. Eén teamlid neigde, doordat hij met zijn elleboog klem kwam te zitten tussen twee boomtakken, heel langzaam het water in te glijden. Gelukkig kon dit net op tijd door een mede teamlid voorkomen worden.

De wateropdrachten waren weer spectaculair, vooral het op handen en knieën oversteken via de drijvende platen was een behoorlijke aanslag op menig knie. Ook het vlot met keukentrapje in het zwembad vonden we een zeer geslaagde opdracht, vooral het teamlid dat op de kant stond te wachten. Over het algemeen vonden we het parcours zwaarder dan vorig jaar in het Lauwersmeergebied. Veel meer greppels, slootjes en drassige weilanden, ook nog omringd met schrikdraad, waar wij soms te laat achterkwamen.

Helaas hebben we de Palmbomen route gemist, waarschijnlijk omdat we te snel op de heerlijke geur van warme chocolademelk afgingen. Deze “choco” post konden we bijna blindelings vinden. Het valt ons ook zwaar te moeten constateren dat wij, allen IT-ers, ook de PC route erg lastig vonden.

In het zicht van de haven hebben we hier nog de nodige tijd verloren. De laatste ledjes route was voor menigeen van ons dan ook echt de “laatste zware loodjes” route, maar met de gedachte dat een heerlijke kop snert op ons stond te wachten, kwamen we na 11 uur looptijd weer bij de start/finish.

Dit jaar geen diskwalificatie maar een klassering. Het doel was bereikt. Volgend jaar leggen we de lat natuurlijk hoger en proberen we deze prestatie te verbeteren.

Organisatie, bedankt voor alweer een geweldige ervaring !!!

Bytes ‘R 4US, Groningen

Reacties zijn gesloten.