2000 – Young Oldies

Ondanks de barre weersomstandigheden was het een fantastische tocht. Onze complimenten voor de perfecte organisatie. Maar heel eerlijk, het was erg zwaar. Dat lag natuurlijk deels aan het slechte weer, de nattigheid van het terrein, maar ook wel aan de lengte van de tocht. Een aantal van ons heeft puur op karakter het laatste deel volbracht. Maar dat geeft achteraf des te meer een kick. We doen dus beslist weer mee, hoewel een aantal van ons dat nog niet weet.

We hebben de tocht goed doorstaan en -zij het met kunst en vliegwerk- toch redelijk goed uit de opdrachten weten te komen, hoewel we in ons enthousiasme toch veel fout hebben gelopen en daardoor veel extra tijd hebben moeten lopen. Je wilt nog wel eens te haastig en dan mis je toch bepaalde aanwijzingen.

Slechts op een onderdeel kwamen we er niet uit en dat was de striproute. We hebben ons suf gepiekerd , gelopen en herlopen, maar we zijn er niet uitgekomen. Gelukkig was de volgende route de coördinatenroute en met behulp van de kaart konden we weer onze positie bepalen en hebben we de route kunnen hervatten. (…)

Nog bedankt en succes met de organisatie

 

De Young Oldies

Reacties zijn gesloten.